4. trinn

Ukeplaner

Nå som barna har blitt 4.klassinger har vi byttet base og holder til på Bernhus (huset bak B-bygningen). Det legges nytt tak for øyeblikket så bruk veien gjennom eplehagen. Odin og jeg følger med basen videre, og så har vi fått med oss Johanne som jobbet på 1.klasse før sommeren.

Informasjon om årsplan og aktivitetstilbud sendes ut i løpet av uke 35. 4.klasse kommer til å ha færre aktiviteter som krever påmelding i år og heller aktiviteter som barna kan velge selv om de vil være med på fra dag til dag. Vi er også opptatt av at barna selv skal få være med å bestemme hva vi skal gjøre her på AKS. En ny spennende aktivitet dette skoleåret er kurs fra Forskerfabrikken. Mer informasjon om dette kommer senere.

Minner også om at det er viktig å gi oss beskjed hvis det blir noen endringer i forhold til korps, dans, kor, Akademi eller når barna skal gå hjem selv. Dette for at vi til enhver tid ønsker å ha full oversikt. Når det gjelder tøy så er det lurt å ha dobbelt opp nå som det nærmer seg høst, og det er lurt å ha innesko.

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe dere lurer på:
Mail: martine.kristiansen@osloskolen.no

Martine Kristiansen, baseleder 4.klasse